|

2024 Augustikuus toimuv.

2024 augustikuu energiad. Kuna on 8 kuu ja aasta kokku on ka 8 siis energiad on väga intensiivsed. Käib kiire kahjutunde puhastus. Ehk vaene mina. Me võime teisele inimesele kaasa tunda, et ta on jõudnud just sellisesse punkti kus ta on jõudnud. Aga meil ei tohi teisest kahju olla. Siis suurendame hädaldavat energiat. Ehk sa ei saa hakkama ma pean sind aitama. Kui inimene ei küsi ei tohi ise oma abi pakkuda. Saamine andmine. Kui ei küsita siis järelikullt ei ole sina tema turvainimene kellelt küsida. Eriti praeguses ajas kus inimeste vahelise usaldusega on kõik ligadi logadi. Kui sa oled teise jaoks tugev vastane ja turvaline, usaldusväärne siis ta küsib just sinu abi ning siis võid aidata. Aga ei tohi temaga kaasa halada. Et ohh sa vaeseke ehk ohvriroll. Siis väheneb tema elujõud, julgus ja usk endasse. Ja sinu energiaga juhtub  täpselt see sama. Ära anna süüa enam arale endale. Vaid julgusta ennast ise hakkama saama. Taotlus. MINA OLEN MINA.

Kuldenergia sulandumine maaemaga sai alguse alates 2015 aastast. Kogu energeetiline liikumine on väga korrapärane. Ja kui võrrelda kuldenergia sündi ühe inimese sünnniga siis nüüdseks on ta jõudnud pubeka ikka. 🙂 🙂   Ehk hakkab kujunema kindel isiksus. Ei tõesta teistele milline ma olen ja kuhu ma liigun vaid lihtsalt liigun ennast usaldades edasi. Õpin uut ennast tundma. Ja just see uus sina mahutub uude maailma. Mitte sellesse vahepealsesse mis üritatakse luua. Miljon eirvarjundit. 🙂 Mis ükski ei lähe tööle vaid on lihtsalt surnult sündinud ideed. Sest inimese aju on veel vanas hirmus. Süda ja hing teavad mis on valede rägastiku taga tegelikult. Kuidas näeb välja paradiis ja kuidas ennast tunneb inimene seal olles. Just see meie kõigiga hetkel toimubki. Kaks 8 liituvad ja suurendavad meie kõigi individuaalsust suure kiirusega. Et kõik inimesed mahuksid enda maailma iseendana. Mitte kellegi koopiana. Soovitan väga tähele panna kellega suhtled ja mis teemadel suhtled. Kui nüüd jääd vaesesse minasse kinni siis salvestadki uute mustrisse vaid ühe kaheksa sest ei julge suurendada ennast vaid hoiad kramplikult vanast aeglasest kinni. Kardad elada ja ei talu enda ümber liiga õnnelikke inimesi. Sest see tekitab sinus suurt hirmu ja segadust. Kardad õnnelikkuse energiat. Teed teisi maha, et mitte kogeda õnnetunnet. Need on esimesed nartsissistliku inimese tunnusjooned. Ole ettevaatlik, et sa ise ei songi liiga vanas. Kui üritad nüüd veel vana tervendada, päästa, lahti lasta. Siis seda kõike sa hoopis suurendad. Ja koged juba jaanuaris 2025 seda mida praegu enda peas ketrad. Tõsta endaga hakkama saamist. Lihtne näide kui vihastad või solvud siis ära solva vastu ega otsi süüdlast vaid täna ja lase vabaks see tunne mis sinu sees on. Kui hakkad põrgatama…et mis sa ütlesid ja miks sa solvasid jne siis lõpeb asi katastroofiga. Sinu sees olev energia puhastus ei puhastu vaid ketrab seda tunnet juurde ja juurde. Ja sa ise muutud nartsissistiks. Ära püüa teistele tõestada, et nad teevad valesti vaid enda sees tee kohe rahuleping. Täna valu, raskust, kurbust jne. Ning Palu uut paremat ja kohe kiiresti. Et vaene mina ei saaks oma juuri ajada liiga sügavale ja sinu enda algallikat üle võtta. Soovitan kasutada taotlust. MA SAAN HAKKAMA. Lihtsalt sinu sees olev meesjõud ja naisvägi teevad koostööd. Ning sinu sees olev poisike ei saa jonnida ja tüdruk ei saa pirtsutada. Sa ei lähe ebareaalsusesse ( skisofreenia) ega illusiooni ( jääd uskuma kõike mis räägitakse) Ei tohi kaotada enda kriitilist mõtlemist. Vana hea lause. Kõik pole kuld mis hiilgab. 🙂 Sama on ka kuldenergiaga. Nagu juba piiblis hoiatati. ,, Hoiduge valeprohvetite eest. ,, Kui tunned, et pea hakkab suure jõuga ketrama valu ja kurbust jne siis peata see koheselt. TÜHISTA, TÜHISTA, TÜHISTSA.

Augustikuu toob endaga kaasa tervise halvenemise. Miks? Sest viha energia ja kibestunud energia toodab rakkude kiiret lagunemist. Ja kui uus värske ei suuda ennast nii kiiresti peale toota siis kogu keha ei saa sellega hakkama. Soovitan hoida looduse poole. Hingata, jalutada, juua allika vett palju. Ja kui võimalus siis süüa otse põllut ehk maast korjatult otse suhu. Siis ei kaota sina isiklikult maaema algallikaga kontakti. Ja maaema ei eksi ei lase eksida. Sest inimese dna on maaema rütmiga harmoonilises seoses. Korrapärases mustris millesse me kõik oleme sündinud. Kasuta taotlust. MÕISTAN ENNAST SELGELT JA TUNNEN ENNAST KERGELT. Siis su süda ja pea ei kakle. Vaid pea teab ja süda tunneb sedasama.

August toob endaga kaasa ka veel valede puhangud. Idealiseeritakse asju liialt üle ja jäädakse valede võrku kinni. Siin saan soovitada vaid üht. Ela oma elu. Ära püüa enda peas teiste elu elada. Et sina tead paremini kui keegi teine. Et seda mida sinu aju on uskuma jäänud on tõdede tõde. Ei elul ei ole lage. See ei ole veel teps mitte finish. See on alles suure liikumise algus. Kuldlapsed enda energiaga ületavad pubeka ea siis saab alles öelda, et oleme ühe osaga arengust jõudnud finishi joonele. Iga uus energia põlvkond on edasiviiv jõud. Meie peame vaid kuulama neid ja alistuma nende rütmile ja armastusele. Peame olema valmis kiiresti aklimatiseeruma ja endale tunnistama, et meil EI OLE ALATI ÕIGUS. Ja õppima vabandust paluma kui oleme neid liialt enda kasti surunud. Oma piiratud mõtlemise ja allutavate mustritega. Jumala eest ärge kasvatage lapsi ja lapselapsi enam Spocki õpetuste järgi. Need sobisid ainult sellesse ajastusse kus oli just see kollektiivteadvus mis oli. Parim mis olla sai. Kui hakkate kuldlast selle järgi kasti suruma, et nii peab siis saavutate vaid depressioonis oleva täiskasvanu. Ja 20 aaasta pärast ei ole võimalik lapsepõlve traumasid tühistada. Sest kuldenergia tervendab ja parandab kohe siin ja praegu kohalolus olles. Hilisemaid pretensioone ei esine. 🙂 Ära kasvata teadlikult lapsele higi, veri ja pisaraid seljakotti. 🙂 Ainult rõõm, õnn ja armastus. Ütle rohkem ise armastan ja õpeta ka lapsele see sõna selgeks, et ta süda oleks avatud enda sees olevale armastusele juba lapsena.

Augusti lõpus hakkavad energiad maha rahunema ja uned sügavamaks minema ning sisemised pinged inimeste sees ja vahel järele andma. Muidugi eeldusel, et õpetad endale vabandust paluma. Võib tulla täiesti uut energiat 18.08 ja 22.08. Midagi on lausa pruntis või punnis universumi ukse taga. Aga mis see täpselt on jään vastuse võlgu. Sest inimesed kuritarvitavad liialt energiad ja siis see energia ei saa luba naasta maa peale. Siirius, Veenus ja päike kasutavad seda juba pikemat aega. Universumi transformatsiooni puhul hädavajalik energia. Et kogu universumi energia oleks harmoonias. Ühes olen kindlalt kindel, et see on seotud maa sees olevate väga suurte ja kasvavate ehk elavate kristallidega. ( Minu kanaldustes on maaema sees kindla mustri järgi kokku 24 kristalli. )  Et nad saaksid energiad ühtlustada ja mustreid kinnistada. Ning võimendada, et keegi neid ei saaks lõhkuda, muuta, hävitada. See energia meenutab väga kindlameelsust, usku, pikaealisust ja usaldust. Kõik need kokku aga mitu korda võimsamalt kui siiani meie kehad on kogenud.

Soovin kõigile enese usku ja usaldust täis augustikuud. Natuke on veel minna aastani 2030-2033. Ajatelg joondub suuremasse pilti ja liigub kiiremini.